Uvjeti korištenja

 

Robni žigovi

Svi logotipovi i oznake proizvoda koje služe za identificiranje proizvoda (zajednički nazivom „robni žig“) su neregistrirani robni žigovi i u vlasništvu su vlasnika ove web stranice.

Ništa na stranicama ne treba tumačiti kao davanje, implicitno, po načelu estopela ili na neki drugi način, bilo dozvola ili pravo korištenja bilo kojeg zaštitnog znak prikazanog na mjestu bez pismenog dopuštenja LoopTeez.

Zlouporaba trgovačkih marki na mjestu, ili bilo kojeg drugog sadržaja na web-mjestu, osim u slučajevima predviđenim u ovom poglavlju (Pravni podaci), strogo je zabranjeno. Niti jedan logotip, grafika, zvuk ili slika s ovih web stranica ne smije se kopirati ili ponovno prenijeti bez izričitog odobrenja LoopTeez u pisanom obliku. Molimo da sve takve slučajeve uporabe za info@loopteez.com.

Copyright

Svi materijali objavljeni ili na neki drugi način dostupni preko ove stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na, novinski članci, tekst, oblici, fotografije, slike, ilustracije, audio isječke, video isječke, softver i drugi materijali ( "Sadržaj") su pod zaštitom autorskih prava , a nalaze se u vlasništvu LoopTeez-a. Svi posjetitelji će poštivati sve dodatne obavijesti o autorskim pravima, informacije i ograničenja koja se putem sadržaja mogu pristupiti putem ove web stranice.

 

Odricanje od odgovornosti

Korištenje materijala na web stranici

Umnožavanje, kopiranje ili bilo koja druga vrsta multipliciranja određenog sadržaja ove web stranice, na bilo kojoj drugoj stranici, poslužitelju ili mjestu u korištenje za komercijalne svrhe je zabranjena. Dopuštenje za korištenje bilo kojeg dijela sadržaja ove web stranice je može dati samo vlasnik, odnosno voditelj projekta, a korisnik isti može dobiti slanjem zahtjeva na info@loopteez.com.

Linkovi na stranice trećih osoba

Povezana odredišta koja vode na ne mogu biti pod kontrolom prodavatelja. Prodavatelj i LoopTeez kao brand nije odgovoran za sadržaj bilo koje povezane stranice ili linkove koji se nalaze na povezanoj stranici, kao i bilo kakve izmjene na tim stranicama. LoopTeez pruža linkove kao pogodnost za svog posjetitelja.

Pravni uvjeti

Ni u kojem slučaju Prodavatelj i LoopTeez ne mogu biti odgovorni ni za kakve izravne i neizravne posljedične štete ili bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja ove web stranice, bilo da je u akciji s kupnjom ili drugom nepovezanom akcijom.

Tehnički problemi

Prodavatelj ne odgovara za štetu bilo koje vrste vezane uz Vašu uporabu ili nemogućnosti za pristup ovoj stranici. S obzirom da su tehnologija i on-line iskustvo nepredvidljivi, ne možemo jamčiti da će funkcionalnost ili rad cijele ili bilo kojeg dijela ove stranice biti bez prekida ili bez grešaka, da će se greške ispraviti, odnosno da je ova stranica ili poslužitelj koji ju čini raspoloživim, biti bez virusa ili drugih štetnih elemenata. Kao posjetitelj i korisnik ove web-stranice, morate preuzeti punu odgovornost za sve troškove vezane uz priključenje i korištenje web stranice, i suglasni ste da je vaš pristup kao i sve što poduzimate na vlastiti rizik.

Greške na web stranici

Prodavatelj i LoopTeez pokušavaju predstaviti najnovije i najtočne informacije na ovoj web stranici u svakom trenutku. Međutim, postoji mogućnost da neke informacije na loopteez.com stranici mogu sadržavati tipografske pogreške ili netočnosti. Svaka pogreška je slučajna i unaprijed se za iste ispričavamo. Zadržavamo pravo izmjene pogreške u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

Promjene na stranici

Zadržavamo pravo mijenjati bilo koji dio ove web lokacije bez prijašnje najave.

Politika odgovora na upite

Iako ćemo učiniti sve napore da brzo odgovorimo na vaše e-mail poruke, nemamo nikakve obveze da odgovorimo na sva pitanja ili komentare primljene preko ove stranice, kao i na odgovore na pitanja, primjedbe, ili zahtjeve za odštetom.

Zahvalni smo na vašim komentarima i povratnoj informaciji uvezi bilo kojeg segmenta LoopTeez poslovanja, no budite svjesni da će svi vaši komentari, povratne informacije, ideje, sugestije i drugih podnesci koji su objavljeni ili poslane putem loopteez.com postati i ostati vlasništvo LoopTeez-a. Svako takvo objavljivanje ili slanje po vama je izjava o punom odricanju na sva imovinska potraživanja i / ili intelektualnih prava u svezi vašeg podneska.

 

Uvjeti prodaje

Ponuda i prodaja proizvoda na ovoj stranici -"www.loopteez.com" regulirani su sljedećim uvjetima prodaje. Proizvodi kupljeni na "www.loopteez.com" se prodaju putem tvrtke Nema odustajanja j.d.o.o, (kasnije u tekstu kao Prodavatelj) registriranoj na adresi: Donje Svetice 46a, Zagreb, (OIB) 89418893189.

 

Karakteristike proizvoda koji se prodaju

Temeljne karakteristike proizvoda predstavljene su na "www.loopteez.com" i dostupne su u detaljnom sažetku svakog pojedinog proizvoda. Međutim, slike i boje proizvoda koje su na prodaju mogu varirati zbog internetskog preglednika ili monitora koji se koristi.

Prodavatelj, u slučaju povratka robe, ima pravo odbiti povratak onih proizvoda koji su se promijenili u svojim osnovnim i kvalitativnih karakteristika ili koje su oštećene.

 

Narudžba

Naručivanje proizvoda je dostupno 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Proizvodi se mogu naručiti isključivo u elektroničkom obliku - internet trgovina. Kupac može ili ne može biti registriran na web stranicama Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Kupac mora ispuniti kontakt podatke i adresu kako bi se zaključio proces naručivanja. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene stavke, biti će isporučiti one koje može, a kupac će biti obaviješten putem maila.

Sve cijene su u tri valute, ovisno o lokaciji tj.jeziku posjetitelja: Hrvatska Kuna (HRK), Euro (€) i Američki dolar ($).

 

Plaćanje

Načini plaćanja za kupljene proizvode i otpreme te naknade za isporuke su navedeni u obrascu za narudžbu i čine sastavni dio ovih uvjeta prodaje.

Naručene proizvodi, sa ili bez troškova dostave, ovisno o postojećim promotivnih aktivnosti Prodavatelja kupac može platiti na nekoliko načina. Moguće je platiti kreditnim karticama (American Express, Master Card i Visa), putem Internet banke PayPal, ili platiti u gotovini pouzećem. Kupac može platiti i Internet bankarstvom ili klasičnim virmanom . Plaćanje se vrši nakon što sustav završi naplatni proces.

Metode plaćanja za naručene proizvode kao i troškove dostave koji ovise o metodi dostave se odabiru u redovnom procesu narudžbe.

Ako će plaćanje biti izvršeno putem kreditne kartice,informacije o samoj transakciji (npr.broj kreditne kartice ili datum kada istječe) će biti kriptografski preusmjereni banci koja nudi uslugu interenet plaćanja i na taj način se ne može pristupiti navedenim informacijama niti u bilo kojem trenutku. One neće biti korištene za potrebe Prodavatelja, već samo služe kako bi se završila narudžba. Finalna cijena koja će biti naplaćena od kupca putem kreditne kartice je cijena proizvoda i cijena dostave.

 

Potvrda narudžbe

Nakon što je završen proces narudžbe, Kupac će primiti mail potvrde da je njegova narudžba prihvaćena. Nakon nje potrošač ima 4 sata vremena kako bi prekinuo narudžbu.

 

Otprema i isporuka proizvoda

Proizvodi naručeni na "www.loopteez.com" će biti poslani dobavljačem koji nudi poštanske usluge: potrošač može odlučiti s kojim tijekom procesa kupnje. Rokovi isporuke se izračunava na temelju radnih dana i ne uključuju odmor banke.

Bilo koji korisnik može kupovati na www.loopteez.com web stranici i online trgovini. Dostava je moguća u cijelom svijetu. Neke zemlje, ako postoji mogućnost da dostava nije sigurna, bit će poništena, a novac će biti vraćen kupcu. Prodavatelj, kao vlasnik zadrži pravo otkazati kupnju u bilo kojem trenutku prodaje, rukovanja i otpreme procesa.

Isporuka robe vrši se ekspresnom dostavom u roku od 8 radnih dana od potvrđivanja narudžbe. Kupac ima pravo odbiti pošiljku kada su pri preuzimanju paketa vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u isporuci, a ako kupac nakon 20 dana od narudžbe za isporuku ne dobi bilo koju obavijest ili isporuku od Prodavatelja ili dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenu . Ako kupac ne podigne u inozemstvu pošiljku u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

 

Žalbe

Kupac ima pravo žaliti robe u zakonskom roku. Pritužbe se primaju u pisanom obliku na e-mail support@loopteez.com, uz napomenu: pritužbe poretka (redni broj). U slučaju pritužbi kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na gore navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Pritužba će se smatrati valjanim ako pregled utvrdi da proizvod ispunjava uvjete za postupak temeljem Zakona o obveznim odnosima i Zakona o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane pritužbe kupca zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupni uplaćeni iznos.

 

Pravo povrata

Potrošač ima pravo vratiti kupljeni predmet ako je neko od obilježja proizvoda različito od opisa u online trgovini u roku od deset (10) radnih dana od dana primitka proizvoda kupljenih na www.loopteez.com. Proizvodi se ne mogu se zamijeniti, za promjenu stavku morate ispuniti novu narudžbu.

Da bi prekinuo završeni proces kupnje, tj.da bi vratio proizvod, Kupac mora ispuniti obrazac koji se nalazi u dijelu podrške potrošaču / kupcu te uz pismeno odobrenje Prodavatelja, poštivajući sve zahtjeve navedene u ovom poglavlju, vratiti proizvod Prodavatelju na njegovu adresu, uz vlastite troškove dostave, u roku od deset (10) radnih dana od dana primitka robe. Po zaprimljenom proizvodu će Prodavatelj, ukoliko je sve po pravilima, izvršiti povrat novca.

Naknade za kupljenu robu vraćaju se na teret kupca.

Ukoliko potrošač odluči koristiti poštanske usluge koje će morati platiti Prodavatelj, Prodavatelj će taj trošak umanjiti od ukupnog povrata novca koji će Kupcu biti isplaćen za vraćeni proizvod.

Pravo na povrat imaju svi Kupci koji u roku deset (10) radnih dana od primitka proizvoda proizvod nisu koristili, nosili, oprali ili oštetili te koji se nalaze u originalnom pakiranju. U slučaju da su uvjeti ispunjeni, Prodavatelj se obvezuje da će vratiti iznos koji je dobio za kupnju proizvoda u skladu s očekivanim metodama i uvjetima.

Iznos će biti vraćen čim je to moguće, u svakom slučaju, u roku od trideset (30) dana od primitka proizvoda te odobrenja Povrata.

U slučaju da metode i propisi nisu ispoštovani, kako je i navedeno u paragrafima iznad, Kupac neće imati pravo na povrat sredstava niti djelomično niti u potpunosti, plaćenog iznosa.

 

Pravo povrata period i metode

Nakon što je zaprimio proizvod s Povrata, Prodavatelj će poduzeti sve potrebne preglede kako bi se uvjerio da su navedeni proizvodi u skladu s uvjetima koji su navedeni u prethodnom odlomku. Ako su ti pregledi pozitivni, Prodavatelj se obvezuje da će poslati potrošaču potvrdu koja potvrđuje prihvaćanje vraćenih proizvoda.

Bez obzira na način plaćanja potrošača, povrat se aktivira od strane Prodavatelja, u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od trideset (30) dana od datuma na koji Prodavatelj zaprima robu.

Ako je osoba koja je vratila Proizvod različita od one koja ju je platila, povrat uplaćenog iznosa, u slučaju prava na povratak, bit će osobi koja je napravila plaćanje.

 

Izjava o privatnosti

Izjava o Privatnosti opisuje kako Prodavatelj tretira osobne podatke koje zaprimi kroz proces narudžbe. Pod osobnim podacima tu su: ime, mail adresa, adresa stanovanja i telefonski broj. Prodavatelj se obvezuje da će osobne podatke Kupca koristiti samo u svrhu identifikacije preko internet trgovine, tako da možete koristiti sve mogućnosti koje pruža. Prodavatelj će držati u tajnosti vaše osobne podatke, neće distribuirati, objavljivati, prenositi trećim osobama ili ih koristiti na bilo koji drugi način ili učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez odobrenja Kupca.

Za sve ostale informacije o uvjetima zaštite privatnosti možete nas kontaktirati izravno na sljedeću email adresu: support@loopteez.com

 

Izmjene i ažuriranje

Bilo koji dio Općih uvjeta korištenja može se mijenjati, uzimajući u obzir bilo kakve promjene u zakonu. Novi Opći uvjeti korištenja će imati snagu od dana objave na web-mjestu.

 


© 2017 LoopTeez.com

Sva prava pridržana